Servoclima_Congrès d´Inginyeria ACI

Participarem novament en el punt de trobada més important del sector de l’edificació a Catalunya que organitza l’Associació de Consultors d’Instal·lacions ACI

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la COVID-19, l’Associació de Consultors d’Intal·lacions (ACI) organitza la segona edició del Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions, el qual serà un punt de trobada del sector de l’edificació per debatre aspectes tècnics i compartir experiències amb els diferents agents de l’àmbit.

Servoclima estarà present en el 2n. Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions organitzat per ACI Associació Consultors d’Instal·lacions

HOTEL AC BARCELONA FORUM

L’esdeveniment tindrà lloc el 24 de maig a l’Hotel AC Barcelona Forum i es desenvoluparà durant tot el dia.

El president d’Infraestructures.cat, Miquel Buch, serà l’encarregat de donar el tret de sortida al congrés al costat del president de l’ACI, Julio Morá.

PONÈNCIES

La primera ponència se celebrarà a la sala Auditori a les 10 h i donarà pas a una jornada on més de 70 experts parlaran en 4 sales simultànies.

La trobada té com a objectiu la divulgació de contingut tècnic enfocat a enginyeries d’instal·lacions i es desenvoluparà centrant-se en quatre eixos temàtics principals: Noves Tecnologies, Reptes de l’enginyeria, Organització i Metodologia i Promoció Econòmica.

SERVOCLIMA SERÀ PONENT A TAULA RODONA «QUALITAT DE L´AIRE INTERIOR»

Participarem compartint la nostra expertesa de la mà Jordi Monterde Martínez, Tècnic Comercial Canal Prescripció. L’objectiu de la taula rodona és aclarir dubtes i exposar què hem après durant la pandèmia, aclarir les diferents solucions de ventilació, filtració, regulació i control referit a la «Qualitat de l’Aire Interior», a més d’acostar la visió de la importància de la ventilació, mostrar les solucions tècniques de manera senzilla, sabent que cada projecte requereix un guiatge únic.

Servoclima qualitat aire interior ACI

Visita’ns en el nostre STAND estarem allà per resoldre’t qualsevol consulta del món dels climatitzadors!!.

Pots consultar tota la informació a    https://lnkd.in/e_AfvrEx
Inscripció: https://lnkd.in/eaWTXDus

T’hi esperem!
Equip Servoclima!